front-logo21
Front RK AB
söker dig som vill utveckla dig själv produkter och vårt fina företag. Vi vet att du finns men inte hur du ser ut. Hör gärna av dig till oss.

Jobbeskrivning
Front RK AB är ett familjeföretag som varit verksamt i Mälardalen sedan 1963. Företagets verksamhet är indelad i fyra områden: Fasadrenoveringar, balkongrenoveringar ,takarbeten samt SmartFrontmontage.
Front RK AB har idag 73 anställda och omsätter 135 miljoner. Företaget värnar om god kvalité i såväl relationer som produkter, företagskulturen präglas av omtanke, engagemang och framåtanda.

Arbetsbeskrivning:
Front RK AB erbjuder ett spännande och utvecklande jobb som projektledare.

Som projektledare i företaget leder du byggprojekt med, till del projektering kartläggning, analys och genomförande. Du har resultat- och budgetansvar inom entreprenaden samt ansvar för att leda personal,samt underentreprenörer, som är verksamma inom ramen för projektet. Vidare är du ombud vid projektinköp mot leverantörer, konsulter och underentreprenörer. Ansvar för att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner följs ingår också i tjänsten.

Inom Front RK AB jobbar vi i team vilket innebär ett nära samarbete mellan arbetschef, inköp, marknad samt arbetsledare.

Vem är du?
Vi söker dig som är byggnadsingenjör med inriktning mot fastigheter eller motsvarande. Du är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Du har god datavana, kännedom om fastighetsrenoveringar samt dimensionering och optimering av ventilation och isolering. Vidare har du ett brinnande intresse för fastigheter och energieffektiviseringsfrågor inom såväl befintliga byggnader som nyproduktion.

För att nå framgång i denna roll ser vi gärna att du har erfarenhet från energieffektiviseringsprojekt och är van att arbeta i projektform. Du har ett väl utvecklat tal- och skriftspråk. På Front RK AB strävar vi efter att ligga i framkant med att möta kundens förväntningar. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, affärsorienterad och analytisk. Du har även goda ledaregenskaper och en väl utvecklad förmåga att samverka.

Vi hanterar ansökningar löpande, och tjänsten kan därför komma att tillsättas omgående.
Arbetsplats är i Mälardalsområdet med tyngdpunkt i Stockholm.

Har du frågor angående tjänsten kontakta: 
Stefan Forsberg
070-241 70 15

Ansökan skickas till: stefan@smartfront.se

Välkommen med din ansökan!

Snälla, dela gärna..