SmartFront-metoden har funnits i snart 10 år och är en patenterad fasadlösning där vi även tillför ventilation och tilluftskanaler i fasaden. Metoden har gett företaget sitt namn, men vi utför även andra typer av energirenoveringar samt renoveringsarbeten.

Utöver vår patenterade metod har vi sett en stor efterfrågan av tjänster där helhetstänket tas med i samband med husrenoveringar. Därför har vi utvecklat en bredare produktpalett att erbjuda dig som kund.

SmartFront skapar energismarta fastigheter oavsett förutsättningar

Energirenovering med SmartFront-metoden

SmartFront är en patenterad metod för uppgradering av fasad, ventilation och fönster på befintliga fastigheter. Installationen ger en betydande energibesparing…
Läs mer >

HelSmart

Genom att utreda och analysera varje fastighets nuvarande energiprestanda identifieras alla områden med förbättringspotential.

Läs mer >

Energianalyser

Vill ni minska era uppvärmningskostnader? Är er fastighet energieffektiv? eller vill ni bara tänka grönt? Vi finns här för att hjälpa er – oavsett anledning.

Läs mer >

Radon och åtgärder

Radon är en radioaktiv gas som är luktfri, smakfri och fullkomligt osynlig. Radon som finns i inomhusluft skadar vår hälsa allvarligt. Hur vet jag om det finns radon i min fastighet?

Läs mer >

Traditionell tilläggsisolering med energibesparing

Vi isolerar alltid med brandsäker och fuktstabil mineralull från Paroc.
Läs mer >

Termografering

Vi utför energikartläggningar med effektiviseringsåtgärder med inriktning mot isolering, ventilation och fönster…
Läs mer >

Fönsterbyten

Vi byter fönster i flerfamiljshus, bostadsrättsföreningar och åt fastighetsägare.
Läs mer >

Takbyten och takrenoveringar

När vi gör våra arbeten på fasaderna så kommer ofta frågan upp om taket. Självklart ska vi ta med takrenovering när ställningen är på plats…
Läs mer >

Vindisolering

Vid isolering av vindar är materialvalet avgörande. Vi arbetar alltid med Paroc som tillhandahåller en brand och fuktsäker lösull…
Läs mer >

SmartDrain

Smart Drain är ett tvåstegstätat fasadsystem med isolerputsskiva och bakomliggande dräneringsspalt vilket gör det okänsligt för fukt, regn, hagel, snö etc.
Läs mer >