Nya stjärnor söks till växande SmartFront AB som är ett prisbelönt företag och en del av Nordens ledande renoveringskoncern, Fasadgruppen. Vi letar efter dig som vill bidra till fortsatt tillväxt och utveckling i hela Norden i ett bolag som drivs av engagemang, vilja och en öppen attityd till förändring och utveckling!

Din roll

I tjänsten som projektledare arbetar du med försäljning, kalkyl- och offertarbete samt projektledning under byggprocesser. Vi ser gärna att du har ett stort nätverk inom byggbranschen och har god och verifierad kunskap samt gillar självständigt arbete i ett grymt lag. Verksamheten bedrivs i hela Sverige och de tjänster vi söker nu avser Östergötland med Linköping/Norrköping som bra utgångspunkter samt Umeå. Umeåtjänsten kan, om du är rätt person, över tid utvecklas till en tjänst som arbetschef Norrland.

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och dina drivkrafter. För att lyckas och trivas i tjänsten behöver du vara social, positiv och duktig på relationsbyggande. Dessutom ska du vara affärsdriven och ha ett pragmatiskt synsätt.

Kvalifikationer

Som projektledare hos oss behöver du ha erfarenhet av att driva byggprojekt även om din inställning till arbetet är det viktigaste. Det är ett krav att du har stor praktiskt erfarenhet av att arbeta med byggnation samt har utbildning inom byggteknik. Vi ser gärna att du även har en helhetserfarenhet och kan se alla delar i renoveringsprocesser – från bygglov till besiktigat projekt.

Vår tro är att kunskaper samlas med åren och vi ser erfarenhet som ett krav och ser gärna kvinnliga sökande till våra tjänster.

Du erbjuds

Du erbjuds en självständig roll med möjlighet att utvecklas inom rollen och ta större ansvar. Du kommer att ingå i en större koncern med fördelen att det finns personer med liknande roller inom samma koncern för erfarenhetsutbyte och stöd.

Varmt välkommen att söka tjänsten som projektledare hos oss!

 


Om verksamheten

SmartFront AB projekterar och utför alla typer av renoveringsarbeten över hela Sverige. SmartFront är specialiserat på att renovera hela fastigheters exteriör. I detta ingår fönsterbyten, balkongarbeten, takrenoveringar samt fasadarbeten i form av olika putssystem, tegelrenoveringar, betonglagningar samt ventilationsarbeten.

– Vår patenterade metod är huvudaktivitet för oss men vår vilja är att bidra till ett helhetstänk kring klimatsmart renovering oavsett förutsättningar. Här är vi unika och om vår metod inte är lämplig så söker vi fram en annan lösning som är bra för kunden. Bra relation är för mig viktigt och att kunden får en lösning känns bra.
Björn Pettersson, energiexpert på företaget

SmartFront AB är en del i Fasadgruppen Group AB, som är Nordens största helhetsleverantör kring fastighetsrenovering. Vi erbjuder energieffektiva och hållbara lösningar till den nordiska marknaden. Verksamheten bygger på lokalt förankrade entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens.

Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen. Koncernen omsätter drygt 2,5 mdkr och har cirka 1700 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Läs mer på:

www.smartfront.se

www.fasadgruppen.se

Varmt välkommen att söka tjänsten som projektledare hos oss!

Din ansökan

Mailas till info@Smartfront.se

Var snäll och läs våra krav innan du skickar ansökan då tjänsterna kräver en stor erfarenhet av fastighetsrenovering. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.