SmartFront förstärker på med nya projektledare. Den positiva orderingången gör att nya vi förstärker vår kunskap inom ventilation och projektledning.

SmartFront AB, ett Eskilstunaföretag, med verksamhet inom fasadrenovering, fönsterbyten, ventilation och energibesparande åtgärder, har anställt Björn Pettersson som projektledare för att kunna erbjuda sina kunder en tydlig och erfaren person att hålla dialogen vid renoveringsprojekt.

SmartFront är en, relativt ny, unik fasadlösning som integrerar ventilationen i fasaden vid renovering av hus. Företaget finns i Eskilstuna med filial i Stockholm och är systerföretag till Front RK AB och Rapid Hyrställningar AB. Koncernen omsätter cirka 265 miljoner och har 115 anställda. Det är en anrik koncern som verkat i Mälardalen sedan 1963 och har en bred och återkommande kundkrets.

Björn Pettersson har över 10 års erfarenhet av byggnation och har genom att driva eget bolag stor förståelse för renoveringars komplexitet. Björn kommer närmast från en utbildning på Stockholms Tekniska Institut där han studerat i två år. Inriktningen har varit energeffektiva byggnader.

Björn bor och lever med sin familj i hjärtat av Sörmland, Mellösa.

-Vår strategi är att vara en framåtskridande och innovativ kvalitetsleverantör till bostadsrätter, kommersiella och kommunala fastighetsbolag i Sverige. SmartFront har en bred kunskap inom ventilation och renoveringar av hus och vi är glada att kunna erbjuda våra kunder som installerar SmartFront en riktigt kompetent projektledare i Björn.
Vi växer kraftigt i och med det uppdämda renoveringsbehov som finns ibland annat i miljonprogrammet och har stort behov av kompententa medarbetare berättar Stefan Forsberg, VD på SmartFront.

-Jag ser verkligen fram mot att bidra med min kunskap i det nya och innovativa företaget SmartFront berättar Björn Pettersson. Min kunskap kopplat till det driv och nytänkande som finns i bolaget lockar mig fortsätter Björn. Jag har haft ögonen på dem ett par år och när de utnämndes till Årets Innovatör i Esklstuna 2016 kände jag att där vill jag arbeta. Att de strax efter sökte medarbetare och att jag fått chansen är rätt härligt avslutar Björn med ett leende.


Ladda ner Pressinformation – 20170625 (pdf)


För ytterligare information, kontakta:

Stefan Forsberg, VD, SmartFront AB
Mail: stefan@smartfront.se
Tel: 070- 241 70 15

Björn Pettersson, Projektledare SmartFront AB
Mail: bjorn@smartfont.se
Tel: 0721-616179