En Julsaga

Ett år går så fort och ibland bör vi stanna upp och tänka till lite om vad som händer runt oss. Det har vi gjort… så här kommer vår julsaga till dig.
Vi vet att ni har sååå lite tid och sååå mycket att göra. Därför tar vi merparten med bilder.

Huvudkänslan i år är så här…

Förutom ciggen!

Men tack vare dessa fantastiska män har vi hållit farten uppe.

Alltid glada – alltid arbetsamma. Grymma killar de där Lennart och Björn! Tack!

Vi fyllde även på med en elektronisk utbildning signerad Indoc där vi säkerställer att alla montörer som skall montera SmartFront har rätt kunskap. Först var en erfaren murare

Och flera snygga hus har slutförts i år. Ett av dem i  Köping.

Systerföretaget Front står för det estetiska längst ut.

Snyggt kvarter!

Allt snyggt sker tack vare glada och bra underentreprenörer som är  grymma att leverera! Ni är många fler än dessa exempel och vi är mycket tacksamma för er insats!

Stort tack!

Berätta inte detta, men har vi kört i gång i Umeå… Pressinformation kommer efter helgerna.

Lennart flörtar lite med folket i staden.

Under året anställde vi MusikMicke som gillar hög och bra musik, men också hård träning vilket peppat oss att ta mer tid i träningslokalen. Det syns framförallt på undertecknad enligt alla som är förståndiga…

– Du ser vältränad ut är kommentarer som gillas…

Under året hann Micke med att bygga nytt kontor åt oss och Stefan hann berätta för regeringen om hur och varför vi skall minska energiförbrukningen i fastigheter genom smarta metoder och isolering.

Vi tackar dig för ett fint samarbete under året och det stöd du gett oss för att kunna driva och utveckla vår produkt och företag. Nu tar vi paus, dricker lite Julmust, för att sen köra vidare mot nya mål! Ni vet att det inte finns några uppförsbackar som kan stoppa oss, någonsin.

SmartFront och dess vassa organisation löser allt

– all the time!