Utöver fasadrenovering och fönsterbyten på Teränngvägen installeras SmartFronts ventilationslösning med stor energibesparing. Dessutom förstoras balkongerna i samarbete med Balco.

Renoveringen genomföres i ambition att skapa en bättre boendemiljö samt minska energiförbrukningen vilket också betyder minskade klimatnegativa utsläpp.

– Vi är tacksamma för ytterligare förtroende hos HSB Stockholm att renovera deras fastigheter. Vi ser en stor efterfrågan av vår renoveringsmetod och att HSB återköper i ännu ett projekt visar att vår utlovade energibesparing nås men också att de boende får en betydande förbättring av boendemiljö och standard, säger Stefan Forsberg, VD SmartFront AB

 


 

För mer information vänligen kontakta
Stefan Forsberg, VD SmartFront, stefan.forsberg@smartfront.se, tel. +46 (0) 702-417 015.
Kristian Gauffin, Projektchef, HSB Stockholm, tel. +46 (0) 10-442 12 17.

Fakta HSB Stockholm, Terrängvägen 88-102, Hägersten

Byggår: 1951
Antal bostäder: 52
Antal rum: 2 – 4 rum och kök

Charmigt 50-talshus med närhet till parker och gröna områden.
Fastigheten som uppfördes 1951 har en stor vacker innergård med lekplats och grill, perfekt för sammankomster och familjer. Här har du gångpromenad till T-banan, som tar en kvart till city och flera bussar går genom området. Närhet till Västertorps centrum med livsmedelsaffärer, småbutiker och restauranger. Flera skolor och förskolor finns i närheten.
En stamrenovering genomfördes 2013/2014 av fastighetens kök, badrum samt hall.
Totalt finns 52 lägenheter om 1-4 rok.