Vill du vara med och göra skillnad i ett framgångsrikt företag som växer snabbt? SmartFront AB är en del av Fasadgruppen, Nordens ledande aktör inom fasader och renovering. Vi har vunnit flera utmärkelser för vårt arbete och vi söker nu en ny stjärna som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Hos oss får du arbeta i ett engagerat team med en positiv inställning till förändring och utveckling!

Din roll

Som arbetsledare hos oss ansvarar du för att leda och övervaka arbetet på byggplatsen. Genom en god kommunikation och dialog med våra underentreprenörer och andra aktörer säkerställer du trygghet i alla delar av byggprocessen. Du hjälper vår projektledare med att planera tidsramar, delta på möten och utföra vissa platschefsuppgifter. Du har ett brett kontaktnät inom byggbranschen och har gedigen och bevisad erfarenhet av byggledning. Du trivs med att arbeta självständigt i ett härligt team. Vi har verksamhet i hela Sverige och för den här tjänsten vill vi att du har Östergötland som din bas, gärna i Linköping/Norrköping.

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och dina drivkrafter. För att lyckas och trivas i tjänsten behöver du vara social, positiv och duktig på relationsbyggande. Dessutom ska du vara affärsdriven och ha ett pragmatiskt synsätt.

Kvalifikationer

Som arbetsledare hos oss behöver du ha erfarenhet av att driva byggprojekt även om din inställning till arbetet är det viktigaste. Förståelse för projektekonomi är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Det är ett krav att du har praktisk erfarenhet av att arbeta med byggnation samt har relevant utbildning inom byggteknik. Vi ser gärna att du även har en helhetserfarenhet och kan se alla delar i renoveringsprocesser – från bygglov till besiktigat projekt.

Vår tro är att kunskaper samlas med åren och vi ser erfarenhet som ett krav och ser gärna kvinnliga sökande till våra tjänster. Ansökningar behandlas löpande.

Du erbjuds

Du erbjuds en självständig roll med möjlighet att utvecklas inom rollen och ta större ansvar. Förutsättningar till nya roller och utbildningar finns och är generösa för rätt person. Du kommer att ingå i en större koncern med fördelen att det finns personer med liknande roller inom samma koncern för erfarenhetsutbyte och stöd.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta:

Fredrik Hemmingberg, Projektledare SmartFront AB
073- 314 20 59, fredrik@smartfront.se

Ansökan skickas till:

Klas Wahlström, 070-232 78 68, klas@smartfront.se

Varmt välkommen att söka tjänsten som arbetsledare hos oss!

 


 

Om verksamheten
SmartFront AB projekterar och utför alla typer av renoveringsarbeten över hela Sverige. SmartFront är specialiserat på att renovera hela fastigheters exteriör. I detta ingår fönsterbyten, balkongarbeten, takrenoveringar samt fasadarbeten i form av olika putssystem, tegelrenoveringar, betonglagningar samt ventilationsarbeten.

– Vår patenterade metod är huvudaktivitet för oss men vår vilja är att bidra till ett helhetstänk kring klimatsmart renovering oavsett förutsättningar. Här är vi unika och om vår metod inte är lämplig så söker vi fram en annan lösning som är bra för kunden. Bra relation är för mig viktigt och att kunden får en lösning känns bra.
Björn Pettersson, energiexpert på företaget

SmartFront AB är en del i Fasadgruppen Group AB, som är Nordens största helhetsleverantör kring fastighetsrenovering. Vi erbjuder energieffektiva och hållbara lösningar till den nordiska marknaden. Verksamheten bygger på lokalt förankrade entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens.
Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen. Koncernen omsätter drygt 5 mdkr och har cirka 2500 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Läs mer på:
www.smartfront.se
www.fasadgruppen.se