Projektstyrning/administrativt stöd

med god erfarenhet av renovering samt ventilation i flerfamiljsfastigheter.

Nya stjärnor söks till växande SmartFront AB som är ett prisbelönt företag och en del av Nordens ledande renoveringskoncern, Fasadgruppen. Vi letar efter dig som vill bidra till fortsatt tillväxt och utveckling i hela Norden i ett bolag som drivs av engagemang, vilja och en öppen attityd till förändring och utveckling!

Din roll

Vi söker en multitalang med god erfarenhet av byggnation. Rollen innebär stöttning av vår kalkylavdelning samt att bidra med dokumentation avseende de projekt som pågår i Sverige. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter samt delta i aktivt arbete mot marknaden där resor förekommer. Du är van att arbeta självständigt samt har bra erfarenhet av projektstyrning inom byggnation och är väl förtrogen med kalkylarbete samt har mycket god erfarenhet av arbete på ”byggföretag”.

Tjänsten är självständig men styrs till del av de samarbeten som sker med projektledare, kalkylavdelning och Vd. Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och dina drivkrafter. För att lyckas och trivas i tjänsten behöver du vara social, positiv och duktig på relationsbyggande. Dessutom ska du vara affärsdriven och ha ett pragmatiskt synsätt.

Placering är Mälardalen med kontorsplats i Eskilstuna och Stockholm. Närvaro i Eskilstuna är ett krav vissa dagar då samordning sker av arbetet på fältet.

Kvalifikationer

Som multitalang hos oss behöver du ha erfarenhet av att driva byggprojekt även om din inställning till arbetet är det viktigaste. Det är ett krav att du har stor praktiskt erfarenhet av att arbeta med byggnation samt har utbildning inom byggteknik. Vi ser gärna att du även har en helhetserfarenhet och kan se alla delar i renoveringsprocesser – från bygglov till besiktigat projekt.

Vår tro är att kunskaper samlas med åren och vi ser erfarenhet som ett krav och ser gärna kvinnliga sökande till våra tjänster.

Du erbjuds

Du erbjuds en självständig roll med möjlighet att utvecklas inom rollen och ta större ansvar. Du kommer att ingå i en större koncern med fördelen att det finns personer med liknande roller inom samma koncern för erfarenhetsutbyte och stöd.

Varmt välkommen att söka tjänsten Projektstyrning/administrativt stöd hos oss!

 


Om verksamheten

SmartFront AB projekterar och utför alla typer av renoveringsarbeten över hela Sverige. SmartFront AB är specialiserat på att renovera hela fastigheters exteriör. I detta ingår fönsterbyten, balkongarbeten, takrenoveringar samt fasadarbeten i form av olika putssystem, tegelrenoveringar, betonglagningar samt ventilationsarbeten.

– Vår patenterade metod är huvudaktivitet för oss men vår vilja är att bidra till ett helhetstänk kring klimatsmart renovering oavsett förutsättningar. Här är vi unika och om vår metod inte är lämplig så söker vi fram en annan lösning som är bra för kunden. Bra relation är för mig viktigt och att kunden får en lösning känns bra.
Björn Pettersson, energiexpert på företaget

SmartFront är en del i Fasadgruppen Group AB, som är Nordens största helhetsleverantör kring fastighetsrenovering. Vi erbjuder energieffektiva och hållbara lösningar till den nordiska marknaden. Verksamheten bygger på lokalt förankrade entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens.

Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen. Koncernen omsätter drygt 2,5 mdkr och har cirka 1700 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Läs mer på:

www.smartfront.se

www.fasadgruppen.se

Varmt välkommen att söka tjänsten Projektstyrning/administrativt stöd hos oss!

Din ansökan

Mailas till info@Smartfront.se

Var snäll och läs våra krav innan du skickar ansökan då tjänsterna kräver en stor erfarenhet av fastighetsrenovering. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.