SmartFront AB är ett av 30 noga utvalda företag som ska pitcha för 300 investerare från hela världen, som letar efter nya tankar, lösningar och kontakter för växande företag inom hållbarhet.


– Det går inte att komma ifrån att jag känner en viss press inför denna pitch, berättar Stefan Forsberg VD på SmartFront. Det blir spännande om jag hittar rätt facktermer på engelska för att göra någorlunda intryck säger Stefan med ett leende.

I och med detta ser SmartFront en möjlighet att visa upp sig och få en plattform och kontaktnät för vidare etablering i Norden och Europa.

Sweden Sustaintech Venture Day 2020

Sveriges 30 främsta innovationsbolag inom hållbarhet möter intresse från 300 svenska och internationella investerare, fonder, Venture Capitalbolag, affärsänglar och företagsinvesterare. Innovationer för att lösa klimatkris och miljöproblem engagerar just nu kapitalet. Sweden Sustaintech Venture Day arrangeras den 6 februari i Stockholm.

Arrangörer och partners: Energimyndigheten, Sting och Cleantech Scandinavia står bakom evenemanget. Partners är SACCNY, Nasdaq, Business Sweden, Tillväxtverket, Invest Stockholm, Nordic NEFCO och FN-organet World Energy Council.
https://www.swedensustaintech.com/