Efter ett antal bra och intressanta projekt tillsammans med HSB och nu Riksbyggen har vi kommit till insikten att de norra delarna av Sverige är mycket intressant för vår patenterade metod och etablerar därför en fast punkt i Umeå.

Bilden ovan visar HSB Brf Berghem som renoverades 2020 med SmartFront installerat.

Vi har sett att marknaden i norra Sverige och framförallt Umeå växer för vår metod vilket är härligt. Samarbetet med lokala byggare och fastighetsägare har fungerat otroligt bra. Med denna etablering och anställning vill vi visa att vi är permanenta och kommer att ha Umeå som bas för alla arbeten som bedrivs i norra Sverige, berättar Stefan Forsberg VD, SmartFront AB.

Johannes Fredriksson börjar den 5/9 och kommer att finnas som lokal företrädare på orten. Hans roll blir projektledare, men kommer också att föra dialog med marknaden för att hitta fler intressanta projekt att renovera.

”Sätta SmartFront på kartan i Norrland
i ännu större omfattning”

Efter en bakgrund som snickare och byggsäljare har jag lång och bred erfarenhet från byggbranschen i Umeå. Jag är en lagspelare som gillar teamwork och känslan att anta en utmaning i grupp där alla har en viktig roll. Initialt saknar jag viss kompetens, men med det stöd jag redan nu känner, är jag övertygad att jag kommer att bidra så vi kan sätta SmartFront på kartan i Norrland i ännu större omfattning. Det ska bli otroligt kul men också en bra utmaning, berättar en peppad Johannes.


Johannes Fredriksson


Stefan Forsberg, VD SmartFront AB