Smartfront AB har fått uppdrag i samarbete med systern Front RK AB att genomföra en större renovering av fastigheter där fokus ligger i att åtgärda klimatskalet samt minska negativa koldioxidutsläpp samt energiförbrukningen.

Stefan Forsberg, Riksbyggenföreningen har valt SmartFront på grund av vårt helhetstänk och kunskap kring hur fastigheter fungerar och givetvis är vi mycket stolta över uppdraget. Arbetet med att knyta ihop denna affär har pågått under tre år och dialogen med Riksbyggen och föreningen har varit krävande men också mycket trevlig. Kloka människor som tar långsiktigt kloka beslut i linje med vårt arbete med HelSmart..

Östergötland är för SmartFront en stark marknad och innebär stor närvaro och har för avsikt att etablerar ett filialkontor så vi kan möta våra kunder och samarbetspartners på plats regionen.

Genomförandet sker med vår syster Front som också är en del av Fasadgruppen.

Läs hela pressreleasen här >

  

SmartFront är en patenterad metod för uppgradering av fasad, ventilation och ­fönster på befintliga fastigheter. Installationen ger en betydande energibesparing ­och en hälsosam boendemiljö.